|
|
Registros recuperados : 66 | |
2. | | LEITE, F. L.; HERRMANN, P. S. P. Caracterization of adhesion force, of two soil minerals particles (mica and siicon), in the nanoscale, using atomic force microscopy (AFM). Acta Microscopica, Maracaibo, v.12, Apr. 2003. Supplement A. CD de trabalhos e resumos apresentados no Second Latin American Symposium on Scanning Microscopy, Búzios, Apr. 2003. 2 f. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
| |
7. | | BORATO, C. E.; LEITE, F. L.; OLIVEIRA JR, O. N.; MATTOSO, L. H. C. Efficient taste sensors made of bare metal electrodes. Sensor Letters, University Park, Pennsylvania, v. 4, n. 2, p. 1-5, 2006. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
| |
11. | | HERRMANN, P.; LEITE, F. L.; MATTOSO, L. C.; OLIVEIRA JUNIOR, O. Atomic force spectroscopy as a tool to study the electrical conductivity of polyaniline and derivatives. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON NANOSCIENCE AND TECHNOLOGY - NANO, 9., 2006, Basel. Final Program... Basel, 2006. Entrada padronizada: HERRMANN, P. S. P.
Entrada padronizada: MATTOSO, L. H. C. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
| |
15. | | STEFFENS, C.; SANDOVAL, R. D.; MANZOLI, A.; LEITE, F. L.; FATIBELLO, O.; HERRMANN, P. S. P. Investigation of a sensitive layer of polyaniline as coating for microcantilever as a nanosensor. In: NANOMECHANICAL SENSING WORKSHOP-NMC, 9., Bombay Mumbai, India. Proceedings... Bombay: National Program on Micro and Smart Systems - NPMASS, Indian Nanoelectronics Users Program - INUP, 2012. p. 78-79. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
| |
17. | | STEFFENS, C.; SANDOVAL, R. D.; MANZOLI, A.; LEITE, F. L.; HERRMANN, P. S. P. Sensores de microcantilever revestidos com polímeros condutores, utilizado na detecção de umidade relativa. In: WORKSHOP DA REDE DE NANOTECNOLOGIA APLICADA AO AGRONEGÓCIO, 6., 2012, Fortaleza. Anais... São Carlos: Embrapa Instrumentação; Fortaleza: Embrapa Agroindústria Tropical, 2012. p. 79-81. Editores: Maria Alice Martins, MOrsyleide de Freitas Rosa, Men de Sá Moreira de Souza Filho, Nicodemos Moreira dos Santos Junior, Odílio Benedito Garrido de Assis, Caue Ribeiro, Luiz Henrique Capparelli Mattoso. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
| |
19. | | LEITE, F. L.; MANZOLI, A.; ALVES, W. F.; HERRMANN P. S. P.; MATTOSO, L. H. C.; OLIVEIRA JUNIOR, O. N. Estimation of molecular weight and polydispersity in conducting polymers using single-molecule force spectroscopy. In: ENCONTRO DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE PESQUISA EM MATERIAIS - SBPMat, 7., 2008, Guarujá; BRAZILIAN MRS MEETING, 7., 2008, Guarujá. Abstracts... Rio de Janeiro: SBPMat, 2008. não paginado. 1CD-ROM. Entrada padronizada: HERRMANN JUNIOR, P. S. de P. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
| |
20. | | LEITE, F. L.; SIMÕES, M. L.; HERRMANN, P. S. P.; MARTIN NETO, L.; MATTOSO, L. H. C.; OLIVEIRA, O. N. Evidence of conducting islands on polyaniline films: charge nanocarriers. In: ENCONTRO DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE PESQUISA EM MATERIAIS - SbpMat, 6., 2007, Natal; BRAZILIAN MRS MEETING, 6., 2007, Natal. Abstracts... Natal: SBMat, 2007. 1 CD-ROM. Não paginado. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
| |
Registros recuperados : 66 | |
|
|
| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Instrumentação. Para informações adicionais entre em contato com cnpdia.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
25/04/2003 |
Data da última atualização: |
24/08/2010 |
Autoria: |
MATUURA, T. B.; LEITE, F. L.; BERNARDES FILHO, R. |
Afiliação: |
USP-Interunidades Ciência e Engenharia de Materiais, São Carlos, SP; Embrapa Instrumentação Agropecuária, São Carlos, SP. |
Título: |
Wheat gluten analysis by atomic force microscopy |
Ano de publicação: |
2003 |
Fonte/Imprenta: |
Acta Microscopica, Maracaibo, v.12, 2003. Supplement A |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
CD de trabalhos e resumos apresentados no Second Latin American Symposium on Scanning Probe Microscopy, Búzios, Apr. 2003. 3 f. 1 CD-ROM. |
Conteúdo: |
Gluten is a protein fraction isolated from the endosperm of wheat. It displays unique characteristics, mainly high viscoelasticity, which allow its use for making several kinds of dough. Inthis work we made thickness measurements of thin films of gluten and used electronic microscopy to confirm the existence of holes and bubles in gluten surface. |
Palavras-Chave: |
AFM; Atomici force microscopy; Microscopia de força atômica; Protein. |
Thesagro: |
Glúten; Trigo. |
Thesaurus NAL: |
wheat. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01096naa a2200241 a 4500 001 1024685 005 2010-08-24 008 2003 bl --- 0-- u #d 100 1 $aMATUURA, T. B. 245 $aWheat gluten analysis by atomic force microscopy 260 $c2003 500 $aCD de trabalhos e resumos apresentados no Second Latin American Symposium on Scanning Probe Microscopy, Búzios, Apr. 2003. 3 f. 1 CD-ROM. 520 $aGluten is a protein fraction isolated from the endosperm of wheat. It displays unique characteristics, mainly high viscoelasticity, which allow its use for making several kinds of dough. Inthis work we made thickness measurements of thin films of gluten and used electronic microscopy to confirm the existence of holes and bubles in gluten surface. 650 $awheat 650 $aGlúten 650 $aTrigo 653 $aAFM 653 $aAtomici force microscopy 653 $aMicroscopia de força atômica 653 $aProtein 700 1 $aLEITE, F. L. 700 1 $aBERNARDES FILHO, R. 773 $tActa Microscopica, Maracaibo$gv.12, 2003. Supplement A
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|